Pensiunea Casa Dogarilor - 2 Mai 2*

Situata in statiunea 2 Mai, la numai 250 m de plaja, Casa Dogarilor este locul ideal de a-ti petrece vacanta de vara
Inconjurata de multa verdeata ,cu o gradina cu pomi fructiferi , loc de joaca pentru copii,cu bolta de vita de vie si strugurii atarnand tentant deasupra teraselor restaurantului , acesta este locul unde iti e garantata relaxarea asteptata dupa un drum lung si stress cotidian.
Desi constructia a fost inceputa in 1990 si terminata un an mai tarziu, s-au adus imbunatatiri pe parcursul anilor astfel inca vila are toate utilitatile moderne si un aer fresh.
Construita pe 3 nivele ,pensiunea are 23 de camere cu doua si trei locuri,toate dotate cu baie proprie si Tv.
Bucataria restaurantului ,prin preparatele sale ,este gandita in asa fel incat sa satisfaca cele mai diversificate gusturi.
Savuroasa saramura din peste marin si de apa dulce rumenit pe gratarul din curte,cu rosii si ardei copti, atingeri usoare de usturoi si ardei iute ,,plouata" cu patrunjel verde la final este mandria si specialitatea bucatarului. Felicitarile ii sunt oferite zilnic ,personal.
Apoi ,fructele de mare,preparate pe loc cu felurite sosuri naturale din rosii , busuioc si ...secrete sau cu sosuri albe acrisoare ,te pun in dilema fiindca ai vrea sa gusti din toate.
Dulceturile facute in bucataria proprie sunt o desfatare a papilelor gustative adaugate la clatite si papanasi.
O masa servita aici se transforma intr-un adevarat festin.
Senzatiile copilariei ,gustul bunatatilor pregatite cu drag de mama, iti revin instantaneu cand mirosurile imbietoare se revarsa din bucatarie.Si parca ai vrea sa zabovesti cat mai mult intr-o lume fara griji ...cu iz de tinerete.

Pentru rezervari la Pensiunea Casa Dogarilor - 2 Mai,puteti apela:
0241.743.651 / 0722.531.599


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Labels

Persoane interesate