Vila Hotel Trident - Costinesti 4*

Localizare: Pensiunea Trident este unitate de cazare selecta si confortabila situata in partea de nord a statiunii Costinesti.

Structura de cazare: Pensiunea Trident ofera cazare in 8 camere duble, un apartament junior si un apartament senior. Dintre acestea 5 camere duble beneficiaza de vedere la mare.

Camerele duble dispun de pat matrimonial, grup sanitar propriu cu uscator de par, TV cablu, minibar, aer conditionat, seif, telefon. Se accepta maxim 2 adulti si 2 copii.

Apartament senior - maxim 6 persoane - compus din living (canapea extensibila pat matrimonial), dormitor, grup sanitar propriu cu panel de hidromasaj si uscator de par, TV cablu, minibar, aer conditionat, seif, telefon, balcon, terasa, vedere la mare.

Apartament Junior DeLuxe - maxim 4 persoane - living (canapea extensibila) si dormitor (pat matrimonial), grup sanitar propriu cu panel de hidromasaj si uscator de par, TV cablu, minibar, aer conditionat, seif, telefon, balcon, terasa, vedere la mare.

Facilitati si servicii: restaurant propriu cu 80 de locuri avand terasa cu vedere spre mare si bucatarie internationala si cu specific romanesc, bar de zi si terasa de vara cu sistem integrat de sonorizare, loc de joaca pentru copii amplasat in spatiul verde din cadrul pensiunii, sala multifunctionala unde se pot organiza intalniri de afaceri, training-uri, seminarii, fiind dotata cu echipamentul necesar. 

Pentru rezervari la Vila Hotel Trident - Costinesti, puteti apela:
0241 734 122; 0722 576 041


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Labels

Persoane interesate